Massage & Yoga

Massages

Verwen uzelf zowel fysiek als mentaal met de massages van Healingpoint
De massages zijn te boeken via de contactpagina.

Menu Choices

Integrale massage

Duur: 75 minuten

Bij de integrale massage vloeien meerdere massagetechnieken samen tot één geheel. De massage kan speciaal op uw wensen afgestemd worden.

€50.00

Hot Stone massage

Duur: 60 minuten

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme stenen.  Door de warmte van de stenen wordt de energie van het lichaam in balans gebracht.

€60.00

Ontspanningsmassage

Duur: 60 minuten

Om algehele rust en ontspanning te bereiken wordt er bij deze massage gebruik gemaakt van vloeiende bewegingen, warme doeken, heerlijke geuren en zachte, natuurlijke olie.

€45.00

Thaise Yoga massage

Duur: 75 minuten

Deze massage laat uw levensenergie sneller stromen doordat met behulp van druk- en stretchingstechnieken de meridianen van uw lichaam worden heropend.

€50.00

4-hands massage New

Duur: 90 minuten

2 masseurs, 4 handen, in een ruimte met rustgevende geuren, muziek en heerlijke olie. Deze massage brengt u in vervoering met behulp van Hawaiiaanse rituelen.

€110.00

Deelmassages

Duur: 30 minuten

Een deelmassage naar keuze, zoals bijvoorbeeld een nek-, schouder-, voet- of beenmassage. Bij het boeken van de deelmassage kan uw voorkeur worden aangegeven.

€35.00

Yoga

Bij Healingpoint kunt u een maandabonnement afsluiten voor wekelijkse yogalessen.

Menu Choices

Proefles Yoga

Om kennis te kunnen maken met de yogalessen van Monique kunt u altijd vrijblijvend een gratis proefles volgen. Op deze manier kunt u ervaren wat yoga met u doet en kijken of u graag een maandabonnement zou willen afsluiten.

€0.00

Maandabonnement Yoga

De Hatha-Yoga lessen van Healingpoint hebben als doel om tot bewustzijnsverruiming te komen. De lestijden zijn te vinden op de contactpagina bij het adres van de yoga-studio. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

€38.50 per maand

Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze waarbij uw lichaam met de handen, met een vorm van levensenergie wordt behandeld.

Menu Choices

Reiki-behandeling

Duur: 60 minuten

Bij de Reiki-behandeling worden door toepassing van handbewegingen lichaam, geest en ziel behandeld. Reiki is een Japans woord voor universele levensenergie.

€45.00