AROMATHERAPIE


Aromatherapie is een full body massage die gericht is op Chakra en Aura Healing en waarbij gebruikt wordt gemaakt van etherische oliën.

Tijdens deze behandeling van 2 uur wordt je gehele lichaam op zachte, ontspannende wijze gemasseerd. Daardoor verminderen spanningen en kom je meer in contact met jezelf.

Tijdens de massage wordt als basis bergamotolie gebruikt. Hieraan worden specifieke etherische oliën toegevoegd die elkaar aanvullen en precies passen bij wat jij op dat moment nodig hebt.

Deze etherische oliën zijn afkomstig van geneeskrachtige planten, kruiden en bomen. Ze bevatten krachtige en heilzame stoffen die diep in je huid doordringen en via je bloedbaan je organen bereiken. Daardoor zetten de oliën veel in beweging in je lichaam.

De heerlijke geuren van de etherische oliën hebben meer effect dan je denkt. Door het inhaleren van de aroma's bereiken deze het onderste deel van je hersenen en dat is het gebied dat je humeur en emoties bepaalt. Aroma's beïnvloeden hoe jij je voelt en wat je stemming is.

De behandeling wordt ervaren als een bijzondere reis en het effect zal enkele dagen aanhouden.

 

Lees hier meer over wat een Chakra Healing inhoudt.