ENERGETISCHE HEALING BEHANDELING


Tijdens de energetische healing wordt de energie in en om je lichaam in balans gebracht en de doorstroming, daar waar die wordt belemmerd, hersteld. Ieder lichaam is samengesteld uit en omgeven door energie. Daar waar er verstoringen opstreden door ophopingen van energie, blokkades, of door energie verlies, is er kans op de ontwikkeling van ziektes en verstoringen in het denken en voelen. De energiebalans en doorstroming  zal verbeteren.


Ik stem af op jouw energie en ik werk met energie uit de kosmos en aarde die door mijn handen gaat. Door middel van toevoegen of juist wegnemen van energie uit je systeem komt er balans en doorstroming in jouw energieveld. Deze energie gaat door de kleding heen en je kan dus je kleding aanhouden.
Tijdens een healing kan je verschillende gewaarwordingen hebben. Bepaalde plekken kunnen gaan tintelen, warm of juist koud worden. Er kunnen stromingen gevoeld worden. Naast fysieke gewaarwordingen kunnen er ook emoties optreden of inzichten ontstaan. Sommige ervaren een diepe ontspanning en vallen in slaap en een enkeling merkt er helemaal niets van.

Voordelen van een healing.
-meer energie

-verlichting van klachten

-ontspanning

- tot inzichten komen over problemen 

- weer lichamelijk in balans komen 

- pijn verlichting of opheffing van pijn

- doorbraak van emotionele blokkades

- minder vermoeidheid van vermoeidheid 

- en meer!

Je krijgt wat voor je op dat moment nodig hebt.


ENERGETISCHE HEALING BEHANDELING OP AFSTAND

ALLES IS ENERGIE


Omdat alles energie is kan een healing ook op afstand gegeven worden.  Ik heb dit al vele malen gedaan, zelfs met klanten in een ander land en continent. Afstand is geen belemmering voor het geven van een healing. Voor een healing op afstand heb ik alleen jouw naam nodig. We maken een afspraak en je gaat thuis op een rustige plek liggen, lekker comfortabel onder een deken.  Je zal voelen wanneer ik begin en wanneer ik eindig. De healing werkt hetzelfde als in de praktijk. Na de behandeling geef ik jou de tijd om bij te komen.  Na een paar minuten zal ik jou bellen en bespreken we de ervaring.