OORKAARSBEHANDELING


De oorkaarsen therapie vindt zijn oorsprong in Zuid-Amerika bij de Hopi-Indianen. De oorkaarsbehandeling is al duizenden jaren oud en bekend in vele culturen als dé oplossing voor klachten in het oor, bijholten en voorhoofdsholten. Oorkaarsen zijn gemaakt van o.a. natuurzuiver katoen, zuivere bijenwas vermengd met verpulverde kruiden. Oorkaarsen bevorderen de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholten. Ze werken in op de diep in het oor liggende reflexzones, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan. Tijdens de behandeling wordt de aangestoken holle kaars in het oor gehouden. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en het geeft direct een druk– en pijnvermindering. Dit maakt de behandeling ook uitermate geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.


OORKAARSBEHANDELING PRO (+ HOOFDMASSAGE /  ENERGETISCHE HEALING)


"Hoofdpijn kan samenhangen met een te grote spierspanning in het lichaam, met name rond de nek, schouders en het hoofd". Het lichaam bestaat uit energie. De energie rond het hoofd is vaak uit balans door wat wij meemaken. Door het masseren en healing van het hoofd komt het lichaam weer in balans waardoor
klachten als hoofdpijn, migraine en zelfs clusterhoofdpijn kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Deze behandeling is zeer geschikt voor migraine patiënten.