MASSAGE


De behandeling is een drukpuntmassage die de verschillende energielijnen in het lichaam herstelt. Daarnaast wordt het lichaam gerekt, gestrekt en gedraaid om zo het lichaam te laten ontspannen en openen voor een betere doorbloeding.  Deze massage zorgt dat het lichaam ontspant, waardoor blokkades worden opgeheven en uw energie weer gaat stromen".

Ik beheers diverse technieken die ik inzet tijdens een massage. Ik richt mij tijdens een behandeling op het volgende:

Ontspanningsmassage – knedingen, strijkingen, rotaties
Bindweefselmassage – rollen en stretchen van de huid
Meridiaanmassage – gericht behandelen van energiebanen
Thaise massagetechnieken – stretch- en dieptetechnieken
Ayurvedische vitaliteitsmassage – vaste set strijk- en druktechnieken


KIDS MASSAGE FULL BODY


Kinderen die regelmatig gemasseerd worden, kunnen beter leren, groeien en slapen blijkt zowel uit de praktijk en uit wetenschappelijk onderzoek. Ook kunnen ze zich beter concentreren, samenwerken,  spelen en communiceren en dit kan helpen bij emotieregulatie.


FACIAL LIFT MASSAGE


Een facial lift massage is een een zeer goede manier om de huidconditie te verbeteren. 

De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De facial lift massage is uitermate geschikt om een verslapte, slecht doorbloede en verouderde huid met rimpelvorming te verbeteren. Rimpels, verslapping van het gelaat en de hals zullen verbeteren en/of verminderen.

Aangezien elke huid anders is, is dit een behandeling op maat.


BUIKMASSAGE


Buikmassage is om de stoelgang te stimuleren en obstipatie (verstopping) te voorkomen. De buikmassage heeft een diep ontspannend en instant kalmerend effect. De buik wordt ook wel “het tweede brein” genoemd. Door de massage specifiek op de buik te richten, komt het spierweefsel in de organen tot ontspanning, de verklevingen worden verzacht en eventuele emotionele spanningen kunnen ontladen. De buikmassage heeft een detoxerend (ontgiftend) effect.