WAT IS HIJAMA?


Hijama is een geneesmethode die al door de Egyptenaren, Grieken en Aziaten werd toegepast. Het woord 'Hijama' betekent ‘onttrekken’ in het Arabisch.
Onze bloedvaten stoten oud bloed af. Dit bloed blijft onderhuids liggen. Naast het onderhuids vuile bloed bevat ons lichaam toxines (gifstoffen). Door het verwijderen van deze stoffen krijgen de gezonde bloedcellen de ruimte om hun werk te doen en dat is het lichaam helen.  Hierdoor worden de meridianen ontdaan van stagnaties (blokkades), wordt de bloedcirculatie sterk verbetert en werkt het pijn verlichtend.


DE BEHANDELING


Bij deze methode wordt de huid eerst gedesinfecteerd. Vervolgens worden de cups op de behandelpunten aangebracht. De cups worden enkele minuten op de huid gelaten om de gifstoffen naar het huidoppervlak te trekken. Vervolgens worden de cups verwijderd en kleine sneetjes aangebracht op de huid, waarna de cups weer worden teruggeplaatst. Op deze manier worden de gifstoffen uit uw lichaam verwijderd. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

 

Let op:

"Hijama is niet geschikt voor mensen"

- met ernstige hartproblemen

- bloedingen of open wonden

-  die zwanger zijn

- die bloedverdunners  gebruiken

- die in hun menstruatie periode zitten

 

Hijama helpt o.a. bij de volgende klachten:
Schildklierproblemen, Rug- nek- en schouderklachten, Hoofdpijn en migraine, Maag- en darmklachten, Allergieën, Reuma, Astma, Infertiliteit (onvruchtbaarheid), Hoge bloeddruk, Menstruatie problemen, Voedselallergie, Diabetes, Huidziekten, Hoesten, Psychische klachten zoals depressie, angststoornissen, nervositeit, Spataderen, Overgewicht, Ondergewicht, Stoppen met roken, Burn-out, Bedplassen bij kinderen vanaf 5 jaar, Slaapproblemen.

Dit is echter maar een korte opsomming van klachten die behandeld kunnen worden door middel van deze geweldige therapie. Staat uw klacht er niet bij en wilt u weten of hijama ook geschikt is voor u, neem dan contact met mij op.


FACIAL HIJAMA


De Facial Hijama staat gelijk aan een mini facelift.  Bij deze behandeling worden er kleine prikjes gemaakt om het onderhuids liggende bloed, gifstoffen en toxines te verwijderen. Zo draagt de behandeling onder meer bij tot het verminderen van rimpels en wallen, het verbeteren van littekenweefsel en het verstevigen van de huid.  Zeer aan te raden bij ontstekingen en om acne aan te pakken, zodat je weer een gezonde en strakkere huid zal krijgen.