Reactie plaatsen

Reacties

Carmen
21 uur geleden

Écht een aanrader!! De massage die ik krijg is maatwerk. Petruschka voelt heel goed aan als de spieren meer/minder aandacht behoeven. Daarnaast vindt de massage plaats in een nette, schone ruimte.
Al met al een verwennerij (die soms een beetje pijn doet 😉)

Lizzy
6 maanden geleden

Altijd heel goed en gericht op wat er op dat moment bij je nodig is! Fijne plek en met aandacht verzorgd. Aanrader!

Luka Driessen
6 maanden geleden

Na een behandeling bij Petrushka voelt het alsof mijn lichaam weer verlicht is van stress, pijn of andere blokkades. Ze weet haarfijn waar mijn lichaam vast zit en wat er nodig is om dat op te lossen. Elke keer als ik langs ben gegaan ben ik weer verbaast welke invloed het heeft op zowel mijn fysieke als mentale toestand. Het is de beste masseur van Rotterdam!

Martine
6 maanden geleden

Ga hier al jaren heen voor mijn nek en rug. Wordt altijd goed geholpen. Petrushka voelt altijd waar er werk nodig is zonder dat je dit hoeft uit te leggen. Op veel massage plekken geweest ivm nekklachten. Maar dit is de plek waar ik terug blijf komen!

Roseana
6 maanden geleden

Regelmatig een bezoek aan Petruschka is zeker aan te raden. Ze voelt haarfijn aan wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Waar je last van heb pakt ze dan ook goed aan zonder dat ik dit vooraf heb aangegeven. Sinds ik bij haar kom zijn mijn hoofdpijn klachten verdwenen.
Na de behandeling geeft ze wat tips over bijv. lichaamshouding of oefeningen.

Babette den Boer
7 maanden geleden

Regelmatig kom ik langs bij Petruschka voor een massage. Door mijn werk heb ik veel last van mijn rug en nek (onnatuurlijke houding). Tijdens de behandeling wordt er precies aangevoeld wat mijn lichaam aankan en nodig heeft. Hierdoor ga ik altijd ontspannen de deur uit en kan ik weer een lange periode klachtenvrij mijn werk uitvoeren. De massage bij Healing Point is voor mij de uitkomst om voor mijn lichaam te zorgen en zou niet meer zonder kunnen en willen.

Sacha
7 maanden geleden

Zij doet wat ze zegt en zegt wat ze doet!
Zeer bekwaam,schoon, netjes en waar voor je geld.
Dus zeker een aanrader.

Cimberly Grund
7 maanden geleden

Ik voel me bij haar altijd in goede handen. Ze weet wat mijn lichaam nodig heeft. Ze haalt de knopen er uit, laat mijn lichaam ontspannen en zorgt voor meer bewegingsruimte in mijn spieren. Heel fijn en wil nooit meer een ander🙏

E.Alberto
7 maanden geleden

Petruschka weet precies wat ze doet, ik ben helemaal ontspannen na de massage en kan er weer tegen aan. Ik kom graag bij haar voor massage & hijama.

Ghanshyam
een jaar geleden

Petrushka is very knowledgeable, perceptive and guided in her process. She focuses more on the task than the clock and I have been going to her for over 5 years now. She also always explain the why, what and the how since I like to ask questions. In essence, you should go to her if you are looking for something deeper with specific intentions our outcomes.