Reactie plaatsen

Reacties

Erkan
10 maanden geleden

Al diverse malen bij Petruschka laten behandelen. Ik heb vaak last van gespannen spieren en knopen op mijn rug en schouders. Ze weet deze steeds weer nauwkeurig en gericht aan te pakken. Ook diep liggende knopen weet ze feilloos los te masseren. Haar handen worden warm als straalkacheltjes en daarmee geeft ze extra energie aan haar massages. Na een paar dagen voelen mijn rug en schouders veel beter en zelfs ademen gaat beter. Het doet soms wel pijn tijdens de massage maar is noodzakelijk. No pain, no gain denk ik dan. Ze geeft ook goed advies. Ik zou zeggen: denkt u aan een massage? Maak een afspraak bij Petruschka!

sibila rocha semedo
10 maanden geleden

Best massage ever!!!!

Khalid
10 maanden geleden

Very professional, able to tackle your pain efficiently. Good timing, very clean, neat and friendly person. Highly recommended.

Arantxa
een jaar geleden

Ze voelt precies aan wat je nodig hebt, laat het lichaam haar vertellen. Ze weet precies aan te voelen waar je pijngrens is. En ook al pakt ze je soms hard aan ben je in die dagen erna ontzettend ontspannen, zonder enige knopen in het lichaam. Een must voor elke paar maanden.

Carmen
een jaar geleden

Écht een aanrader!! De massage die ik krijg is maatwerk. Petruschka voelt heel goed aan als de spieren meer/minder aandacht behoeven. Daarnaast vindt de massage plaats in een nette, schone ruimte.
Al met al een verwennerij (die soms een beetje pijn doet 😉)

Lizzy
2 jaar geleden

Altijd heel goed en gericht op wat er op dat moment bij je nodig is! Fijne plek en met aandacht verzorgd. Aanrader!

Luka Driessen
2 jaar geleden

Na een behandeling bij Petrushka voelt het alsof mijn lichaam weer verlicht is van stress, pijn of andere blokkades. Ze weet haarfijn waar mijn lichaam vast zit en wat er nodig is om dat op te lossen. Elke keer als ik langs ben gegaan ben ik weer verbaast welke invloed het heeft op zowel mijn fysieke als mentale toestand. Het is de beste masseur van Rotterdam!

Martine
2 jaar geleden

Ga hier al jaren heen voor mijn nek en rug. Wordt altijd goed geholpen. Petrushka voelt altijd waar er werk nodig is zonder dat je dit hoeft uit te leggen. Op veel massage plekken geweest ivm nekklachten. Maar dit is de plek waar ik terug blijf komen!

Roseana
2 jaar geleden

Regelmatig een bezoek aan Petruschka is zeker aan te raden. Ze voelt haarfijn aan wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Waar je last van heb pakt ze dan ook goed aan zonder dat ik dit vooraf heb aangegeven. Sinds ik bij haar kom zijn mijn hoofdpijn klachten verdwenen.
Na de behandeling geeft ze wat tips over bijv. lichaamshouding of oefeningen.

Babette den Boer
2 jaar geleden

Regelmatig kom ik langs bij Petruschka voor een massage. Door mijn werk heb ik veel last van mijn rug en nek (onnatuurlijke houding). Tijdens de behandeling wordt er precies aangevoeld wat mijn lichaam aankan en nodig heeft. Hierdoor ga ik altijd ontspannen de deur uit en kan ik weer een lange periode klachtenvrij mijn werk uitvoeren. De massage bij Healing Point is voor mij de uitkomst om voor mijn lichaam te zorgen en zou niet meer zonder kunnen en willen.